Keppel Sidecar Team


Het Nunspeets Keppel Sidecar Team, bestaand uit eigenaar/stuurman Jarno Keppel en zwager/bakkenist Freek Dirksen, zullen in 2015 voor het Open Nederlands Kampioenschap in de Zijspanklasse gaan! Daarvoor wordt deelgenomen aan alle 16 ronden van het Open BeNeCup Kampioenschap, waarbij sommige wedstrijden ook meetellen voor het Open Belgisch Kampioenschap. Daarnaast zal met wildcards ingeschreven worden voor de Gamma Racing Dag, meetellend voor het FIM Sidecar World Championship (begin augustus) en British Sidecar Championschip (eind september). Hier komen vele tienduizenden toeschouwers en dé top-zijspanteams.

Hoofdsponsor is Infra & Mileu – Connection B.V. uit Gouda. Tevens dankbaar is het Keppel Sidecar Team#73 H.M.S. Machines B.V., Infrarent BV, Hofland Deltaflex en sub-sponsoring van de diverse bedrijven, welke zeker zo belangrijk zijn. De toegankelijkheid en open karakter van het team komt mede tot uiting door donaties van Club#73 leden. Zeer gewaardeerd zijn ook de mensen achter het team, die veel vrije tijd opofferen, om onze dromen waar te maken.

Het Keppel Sidecar Team zal met het vertrouwde nummer 73 op de circuits herkenbaar zijn. Gereden wordt met een LCR-F1, voorzien van een Suzuki GSX-R1000 aandrijving. Afgelopen jaar hebben we aangetoond ons te kunnen meten met de nationale- en internationale topteams en werden 2e in het ONK (3e OBK). Het belooft dus een interessant jaar te worden met veel wedstrijden en hopelijk veel publiek. U gaat ons toch volgen?! Tot ziens,

Jarno & Freek 

 

 

Het team


   

Foto's o.a. gemaakt door Hero Drent
           
 

 
  © Keppel Sidecar Team  ///  Disclaimer  ///  Pers