Laatste nieuws


2012

Bezoek LCR (Zwitserland)

Arjen Portijk voor 3 jaar bakkenist

Race of Champions 2012; Team Keppel wint
1e prijs...

Het ONK & BSB; een weekend van uitersten!

Nieuwe en langdurige sponsors voor Keppel Sidecar Team!

Met VTS bus naar volgende race:
23 september ...

G.R.D.; weekend van de waarheid...

Keppel Sidecar Team stand van zaken...

En weer sloeg de pechduivel toe!

Prima testdag op TT-circuit van Assen

Doelstellingen voor 2012 aangepast

Keppel Sidecar Team door pech achtervolgd...


Vertrouwen in Suzuki dankzij samenwerking met Hoegee Motortechniek


Opening huisvesting Hoofdsponsor DNS


Keppel Sidecar Team vroegtijdig naar huis!


Op eieren rijden tijdens de Paasraces in Assen

Fikse tegenslag tijdens Paasraces in Assen

Keppel Sidecar Team 2012 met twee bakkenisten; Tonnie van Gils & Gunter Verbrugge

Bakkenist Danny de Haas laat Keppel Sidecar Team stikken

Voor sponsors en fans: openingswedstrijd

De eerste kilometers van raceseizoen
2012 zijn verreden

Woensdag 21 maart: presentatie KST
Voorbereidingen 2012 nagenoeg voltooid
Lancering nieuwe KST website!

Nieuwsarchief 2011 >
 
15-10-2012

Arjen Portijk voor 3 jaar bakkenist


Arjen Portijk heeft gisteravond getekend voor een 3-jarige verbintenis, als bakkenist bij Jarno Keppel. Tijdens de "2012 Keppel Sidecar Team Flashback party" werden de plannen voor de komende jaren bekend gemaakt. Daar past de 37-jarige ambitieuze sportman uit Tuk (nabij Steenwijk) volledig in.

Na een mislukt zijspanseizoen, waarin slechts de eerste en laatste ONK wedstrijd werden uitgereden en daarmee op de 14e plaats in de eindstand geëindigd, zijn de ogen geheel op de toekomst gericht. Mede door het uitgesproken vertrouwen van hoofdsponsor Nico van Vliet (DNS Infratechniek BV), waarna overleg met hem en het team betreffende de toekomst werd doorgenomen, wordt alles in het werk gesteld er de komende jaren optimaal tegen aan te gaan. Dat gaat met topmateriaal en ambitieuze mensen verwezenlijkt worden.

Arjen stapte 3 jaar geleden tijdens een Opstapdag bij Jaap Kleve voor de grap in de bak, want die was vrij. Zijn hart lag bij de solo-motoren, maar 50 cm hangend boven de grond, wilde hij ook wel een proberen. Een week later reed hij zijn eerste racewedstrijd. In 2010en 2011 reed hij bij Engelsman Phil Croft in binnen- en buitenland. Tijdens de laatste wedstrijd (okt'11) in op het circuit Mallory Park werd het zijspan van achter aangereden en knalde Phil en Arje tegen een muur en brak Arjen zo'n beetje alle botten in het lichaam. Tijdens de operatie ging zijn leven door de oog van een naald, want na enorm bloedverlies, moest hij gereanimeerd worden. Gelukkig hielp zijn goede conditie (Arjen is Ned.kampioen MTB geweest) hem door deze uiterste moeilijke fase. De revalidatie nam geheel dit jaar in beslag, maar voelt zich nu prima. Komende maanden zal door Arjen, maar ook Jarno, verder aan de conditie gewerkt worden. Arjen, Comm.Techn medewerker bij Boels Verhuur, is getrouwd met Patricia en hebben samen een dochter Bridget.

Nieuwe bedrijven, zoals HMS Machines BV, Infrarent BV, Bob den Boer, Kempenaar the car(e) family zijn benaderd en bereid gevonden voor sponsoring de komende jaren garant te staan. Keppel Sidecar Team is dan ook zeer verheugd dat zij, maar ook het merendeel van de huidige sponsoren, waarbij Standby Racing.nl zeker genoemd mag worden, vertrouwen ziet in de toekomstplannen. Daarmee kon de wens om een nieuw zijspan te kopen, uitgevoerd worden. Bij LCR in Zwitserland is inmiddels een F1 zijspan besteld en Suzuki expert Marc Hoegee (Hoegee Motortechniek uit Giessen) zal de GSX-R1000-L2 gaan leveren.

Gedurende de wintermaanden zal alles in het werk worden gesteld, om in maart gereed te zijn voor de eerste racekilometers op het Franse testcircuit van Val de Viennes. In 2013 zal Jarno en Arjen, met #73, alle wedstrijden voor het Open Nederlands Kampioenschap rijden en deelnamen aan zoveel mogelijk Duitse (IDM) en Belgische wedstrijden. Via Wild-cards zal ook ingeschreven worden voor enige Grand Prix. Hiermee zoveel mogelijk ervaring op te doen, om in 2014 en 2015 volledig competitief voor Nederlands- en Wereld kampioenschap te gaan.
  

 
  © Keppel Sidecar Team  ///  Disclaimer  ///  Pers