Laatste nieuws


2012

Bezoek LCR (Zwitserland)

Arjen Portijk voor 3 jaar bakkenist

Race of Champions 2012; Team Keppel wint
1e prijs...

Het ONK & BSB; een weekend van uitersten!

Nieuwe en langdurige sponsors voor Keppel Sidecar Team!

Met VTS bus naar volgende race:
23 september ...

G.R.D.; weekend van de waarheid...

Keppel Sidecar Team stand van zaken...

En weer sloeg de pechduivel toe!

Prima testdag op TT-circuit van Assen

Doelstellingen voor 2012 aangepast

Keppel Sidecar Team door pech achtervolgd...


Vertrouwen in Suzuki dankzij samenwerking met Hoegee Motortechniek


Opening huisvesting Hoofdsponsor DNS


Keppel Sidecar Team vroegtijdig naar huis!


Op eieren rijden tijdens de Paasraces in Assen

Fikse tegenslag tijdens Paasraces in Assen

Keppel Sidecar Team 2012 met twee bakkenisten; Tonnie van Gils & Gunter Verbrugge

Bakkenist Danny de Haas laat Keppel Sidecar Team stikken

Voor sponsors en fans: openingswedstrijd

De eerste kilometers van raceseizoen
2012 zijn verreden

Woensdag 21 maart: presentatie KST
Voorbereidingen 2012 nagenoeg voltooid
Lancering nieuwe KST website!

Nieuwsarchief 2011 >
 
15-07-2012

Keppel Sidecar Team stand van zaken...


De tijd gaat door en inmiddels is het al juli geworden. Dat betekend zomer, vakantie… Helaas zijn de weers-omstandigheden net als het KST wegrace seizoen; niet wat je ervan verwacht had. Gelukkig bestaat het gezegde: “Na regen komt zonneschijn”. We gaan dus niet met de pakken neerzitten, maar richten ons op de nabije en verdere toekomst. Want, achter de schermen, wordt hard gewerkt. Of te wel: komt het zien en support Keppel Sidecar Team!1e Helft wegraceseizoen 2012
Dit jaar zijn we een ambitieus project begonnen, “Suzuki K10 blok in een zijspan”. Mark Hoegee heeft veel kennis van Suzuki’s en kent de (on)mogelijkheden en potenties. Met name de interassante powerband lijkt zeer geschikt voor de zijspannen. Gedurende de winter werden de blok-ken geprepareerd en in RCN zijspan gebouwd.

Helaas kon er vóór het racesseizoen nauwelijks worden gereden, waardoor in de eerste wedstrijd pas de KST com-binatie aan de tand gevoeld kon worden. De resultaten zijn bekend en betekende oa. dat de doelstelling moest worden aangepast.
 Eigenlijk heel normaal, want als je met iets nieuws begint, loop je tegen kinderziektes aan. Theorie en praktijk lopen vaak niet synchroon en moeten oplossingen bedacht worden voor tegenslagen.
Het team en sponsors hebben hun vertrouwen laten blijken en wordt 2012 dus een jaar van ontwikkeling en gereed maken voor de toekomst. Want KST geeft niet op!GAMMA Racing Day 5 augustus
De eerst volgende wedstrijd is op zondag 5 augustus, de “GAMMA Racing Day” op het TT Circuit.. Een extra ONK voor zijspannen is op het laatste moment aan de kalender toegvoegd. Dit zeer toegankelijke motor-sport evenement biedt alle aspecten bij snelheidsporten.

’s Morgens vrijwel alle motorfiets klassen, gevolgd door entertainment en ’s middags verschillende autosporten. Zoals het er nu naar uitziet, rijden Jarno & Tonnie vlak voor de pauze. Kaarten kunnen zijn beschikbaar en kunnen bij Jan aangevraagd worden: kstjdk@upcmail.nl
 15 augustus: Wielerwedstrijd
‘Ronde van Nunspeet‘

Ook dit jaar is het Keppel Sidecar Team paraat bij de Ronde van Nunspeet. Herinnert u zich de burn-out op de Dorpstraat van vorig jaar nog?! De strepen die Jarno neerzette staan er nog… Dit jaar staat de DNS Infratechniek zijspan en het team in het centrum (Markt) van Nunspeet opgesteld en kan er een praatje met de teamleden gedaan worden. Ook zal daar de unieke KST gadget verkocht gaan worden: een KST Stubbie-Holder. De collectors-item kost € 5,- en dan krijgt u er een blikje bier of cola bij!
 Op 23 september met de VTS bus naar Assen!
Dit jaar is de laatste ONK race op 7 oktober. Vanwege het uitgebreide programma (incl. Brits Superbike én Sidecars) en mogelijk betere weer, houdt KST de wedstrijd er voor dan de Seizoensafsluiter; zondag 23 september. Vanuit Nunspeet pendelt de VTS bus naar Assen, staat de KST Hospitality-home beschikbaar met eten en drinken en is na de zijspanrace een gezellig samenzijn! Deze exclusieve dag is in princpe voor huidige en toekomstige sponsoren. Eigen bijdrage van € 25,- p.p. Opgeven kan bij Jarno, Cees & Jan tot 15 sept.

Wacht niet te lang met opgeven, want vol=vol
 


 

 
  © Keppel Sidecar Team  ///  Disclaimer  ///  Pers