Laatste nieuws


2011

Voorbereiding 2012 in volle gang
Hoofdsponsor 2012 "DNS Infratechniek B.V." uit Gouda aangetrokken.
Danny de Haas nieuwe bakkenist bij team Keppel
Zijspanteam Keppel bekeken 3e in de Nederlands kampioenschap
Gamma Racing Day in Assen!
10e en 6e plaats Spa- Francorchamps
Team Keppel pakt 1e plaats in Oss
Hengelo 5de ONK
Assen 4de ONK
Op het podium in Mettet
Team Keppel 4e in Assen
 
15-05-2011

Op het podium in MettetAfgelopen weekend hadden we onze 2e en 3e ONK wedstrijd in Mettet (Belgie). Vrijdag hadden we eerst 2 trainingen, waar we even goed aan het circuit konden wennen omdat het voor ons de eerste keer was dat we er gingen rijden. Het is een mooi kort circuit met verradelijke bochten, waar in de training uiteindelijk nog een zijspanduo in een bocht op z'n kop kwam te liggen wat voor het duo einde oefening betekende voor dat weekend.

We hebben ons al met al kunnen kwalificeren voor een mooie 4e startplaats.

Zaterdag hadden we onze 1e wedstrijd met 15 ronden te rijden. We hadden een goeie start, waardoor we al snel op een derde plaats kwamen te liggen. Deze konden we een tijd lang vast houden, maar uiteindelijk haalde het zijspanduo Kentrop/de Haas ons in en kwamen we uiteindelijk op een vierde plaats terecht.

  Zondag hadden we de 2e wedstrijd met wederom 15 ronden rijden. We reden daar al snel op een derde plaats met steeds weer de nummer 2 Kentrop/de Haas in het vizier. Na een paar pogingen om op een tweede plaats te komen werd uiteindelijk het moment abrupt afgebroken omdat er een zijspanduo was gecrast waardoor de wedstrijd net voor de laatste 2 beslissende ronden werd afgeblazen. We eindigden dus op een mooie derde plaats, met op nummer 1 het duo Streuer/Endeveld en op nummer 2 Kentrop/de Haas.

Het was een geslaagd weekend met goed behaalde resultaten, geweldig mooie omgeving met heerlijk weer en uiteraard een super gezellig sfeertje.

We kijken alweer met veel zin uit naar ons volgende race weekend van 21 en 22 mei op Assen. 

 
  © Keppel Sidecar Team  ///  Disclaimer  ///  Pers