Laatste nieuws


2011

Voorbereiding 2012 in volle gang
Hoofdsponsor 2012 "DNS Infratechniek B.V." uit Gouda aangetrokken.
Danny de Haas nieuwe bakkenist bij team Keppel
Zijspanteam Keppel bekeken 3e in de Nederlands kampioenschap
Gamma Racing Day in Assen!
10e en 6e plaats Spa- Francorchamps
Team Keppel pakt 1e plaats in Oss
Hengelo 5de ONK
Assen 4de ONK
Op het podium in Mettet
Team Keppel 4e in Assen
 
06-12-2011

Voorbereiding 2012 in volle gang

18 nov. Contract ondertekening
Vrijdagavond 18 november jl. werd tijdens het live interview bij de Lokale Radio Nunspeet, de contracten door Jarno Keppel en Danny de Haas ondertekend. Daarmee kreeg Keppel Sidecar Team de officiële bezetting. Interviewer Aalt Franken en Jan de Kruijf wilden van alles rond het zijspanteam weten, waarbij ook de teamleden Dick Keppel en Cees Ponsteen aan de tand gevoeld werden. Na de uitzending werd tot in de late uurtjes van gedachte gewisseld, waarbij Danny zijn (internationale) ervaring liet meespreken.

Voorbereidingen seizoen 2012 in
volle gang...

De ambities zijn uitgesproken en naast ONK zal het WK volgend jaar aangedaan worden. Een 1e plaats in het Ned.kampioenschap en veel ervaring opdoen in het WK zijn de doelstellingen. Om dat te realiseren wordt een behoorlijk vernieuwde RCN kuip door Colin Nicholson in Helmond gebouwd. Deze werd zaterdag 3 dec. gadegeslagen.
 

Aldaar werden ook de ‘oude’ Yamaha blokken verruild voor nieuwe Suzuki 2010 materiaal. Deze worden door Mark Hoegee, Suzuki Motortechniek in Giessen, volledig uit elkaar gehaald, nagezien en opgebouwd. Halverwege januari 2012 worden deze in het huidige (zeer goede) frame mét nieuwe body geplaatst Het Suzuki GSR1000 blok weegt 8 kg minder dan huidge R1. Dat gaf Jarno en Danny een extra impuls om ook hun conditie te optimailseren. Kortom; goed bezig! 

 
  © Keppel Sidecar Team  ///  Disclaimer  ///  Pers