Laatste nieuws


2011

Voorbereiding 2012 in volle gang
Hoofdsponsor 2012 "DNS Infratechniek B.V." uit Gouda aangetrokken.
Danny de Haas nieuwe bakkenist bij team Keppel
Zijspanteam Keppel bekeken 3e in de Nederlands kampioenschap
Gamma Racing Day in Assen!
10e en 6e plaats Spa- Francorchamps
Team Keppel pakt 1e plaats in Oss
Hengelo 5de ONK
Assen 4de ONK
Op het podium in Mettet
Team Keppel 4e in Assen
 
03-04-2011

Team Keppel 4e in Assen1e ONK lenterace Assen.

Na een winterstop van ongeveer 6 maanden, waarin het zijspan volledig uitelkaar is geweest en voor controle op de testbank is gegaan, mochten we dan eindelijk afgelopen weekend op het circuit in Assen weer gaan kijken hoe het zijspan en uiteraard hoe wij zelf het er weer vanaf zouden brengen.

Onder perfecte weersomstandigheden hebben we zaterdag twee trainingen gereden. De eerste training om 13.00u viel na 2 ronden al in de soep omdat de brandstofpomp het begaf. De tweede training om 17.30u begon beter nadat we de brandstofpomp vervangen hadden, maar na een paar rondjes rijden moesten we de pitsstraat weer in omdat er een schroef van de versnellingsstang los was geraakt. Nadat we dat herstelt hadden konden we uiteindelijk gelukkig in totaal nog 5 ronden rijden, waarin we een snelste ronde tijd reden van 1.51 wat resulteerde op een 6e startplaats met voor ons drie WK rijders en het team Streuer/Endeveld en Nicholson/van Lith.
  Dan de dag van de waarheid met weersvoorspellingen waar je niet erg vrolijk van werd, de buienradar werd dan ook nauwlettend in de gaten gehouden. Om 11.00u hadden we de warming up waar we 10 min eindelijk weer heerlijk zonder complicaties rond konden rijden. De wedstrijd begon om 12.25u waarin we 12 ronden moesten rijden.

De start verliep niet als verwacht omdat we door wielspinning niet helemaal goed weg konden komen, waardoor we ook nog eens letterlijk in contact kwamen met het zijspan duo Barneveld/Vollebregt. Tijdens de race hebben we nog een aantal ronden met het Franse duo Bertrand/Seret gestreden maar nadat we die ingehaald hadden en we niet meer in de buurt konden komen van het team Nicholson/van Lith hebben we de wedstrijd veilig uit kunnen rijden.
Tijdens de race hebben we ook nog eens onze persoonlijke rondetijd verbeterd van 1.50 naar 1.49.

Uiteindelijk zijn we na een geslaagde droge wedstrijd geeindigd op een 4e plaats. 

 
  © Keppel Sidecar Team  ///  Disclaimer  ///  Pers